EK Waterblocks onthult speciale EK-versie van de InWin 303 met ingebouwd distributieblok

EK Waterblocks heeft een opvallende behuizing in samenwerking met InWin gemaakt. Het is een speciale editie van de 303-mid-tower.

De reguliere variant van deze behuizing gaven wij een Great Value-award. Nieuw is het grote distributieblok aan de voorkant van de kast, dat bijna de gehele voorkant lijkt te bedekken. Aan de kant van het blok dat de kast in wijst zitten de aansluitingen voor je custom waterkoeling-loop, deze zitten ter hoogte van de radiator aan de bovenkant, de processor en de grafische kaart. De radiator aan de bovenkant ondersteunt nog steeds een maximale lengte van 360 mm, en er past nog steeds een mini-itx- tot een atx-moederbord in.

De maximale lengte van de videokaart is met 350 mm iets korter ten opzichte van de bestaande 303, hoewel dit voor de meeste kaarten momenteel geen probleem vormt. Het blok heeft een ingebouwde ddc-pomp met een molex- en fanconnector met een pwm-aansluiting. Dit model verbruikt 18 watt, en heeft een maximale druk van 5,2 meter en kan maximaal 1.000 liter per uur verplaatsen.

Net als de bestaande 303C-versie komt hij beschikbaar in een gitzwarte, roestvast stalen uitvoering met een usb-c-aansluiting aan de voorkant. Hij is vanaf nu te pre-orderen voor 340 euro, de verwachte verschepingsdatum is dan 11 januari 2020.